INMAKENENZO(H)eerlijke huisgemaakte producten van eigen tuin en boomgaard
 

Hallo, ik ben Alma en ik ben het gezicht achter Inmakenenzo. Dit is mijn uit de hand gelopen hobby. Ik ben begonnen met courgette in zoetzuur, een aantal chutney's en piccalilly. En van het één kwam het ander. Het leek mij geweldig om alles ook zelf te gaan verbouwen. Hier komt mijn partner ook in beeld. Hij doet voornamelijk de tuin en ik het inmaken.  Onze droom kwam uit toen wij in 2018 zijn verhuisd naar Lauwerzijl (Electra) waar ook een kleine boomgaard bij is. Hier heb ik ook een klein winkeltje in de garage kunnen realiseren. 

Wij gebruiken geen kunstmest, alleen organische compost op onze kleigrond. We zijn begonnen met de groentetuin om het huis en een kleine boomgaard. Inmiddels hebben we ook een aantal fruitstruiken. 

Alles wat wij maken komt voornamelijk uit eigen tuin en boomgaard of we halen het uit de regio.  Wij vinden het belangrijk om voor een eerlijk product te gaan en dat proef je. 

Inmiddels maken we zeer diverse producten. Van sap en jams van eigen fruit naar piccalilly, curry's en pastasaus van eigen groente. 

Nieuwsgierig?  Kom eens langs in mijn winkeltje op vrijdagmiddag of zondagmiddag of op één van de markten (zie onder markten waar ik sta). Mijn kraam ruik je al van ver door de grote hoeveelheid kruiden en kruidenmixen die ik, naast mijn andere producten, ook meeneem naar de markten.

Adres:   Teenstraweg 1A

           9885 TA  LAUWERZIJL  (ELECTRA)


Wij zijn bereikbaar via de mail: almadassen@gmail.com

En via telefoonnummer: 06 23 58 12 21 (Alma)